Afvallen met behulp van appelazijn tabletten

Afvallen met appelazijn tabletten

Appelazijn kan helpen bij gewichtsverlies. Hiervoor kun je dagelijks 1 á 2 lepels vloeibare appelazijn gemengd met een glas water of sap drinken. Ook zijn er pillen te koop met een appelazijnconcentratie om je te helpen af slanken. Deze pillen neem je dagelijks met een glas water om het hongergevoel te verminderen, meer energie te krijgen en op die manier makkelijker af te vallen (op deze pagina kun je meer lezen over afvallen met behulp van appelazijn).

Voordelen van tabletten met appelazijn:

– Ze bevatten vaak meerdere werkzame stoffen zoals chroom, chroom zorgt er voor dat het honger gevoel minder wordt.
– De tabletten proef je niet in tegenstelling tot een drankje met appelazijn.
– De tabletten kun je makkelijk meenemen, en zijn dus ideaal als je (veel) onderweg bent.

Een voorbeeld van appelazijntabletten zijn de tabletten van het merk Fytostar. Deze tabletten bevatten een hoge concentratie appelazijn en bevatten daarnaast onder andere vitamine B6, chroom en bestandsdelen van groene thee die een extra boost geven aan de vetverbranding. De tabletten van Fytostar zijn onder andere online te bestellen via drogisterij.net, een doosje met 60 pillen kost 15,95.


Appelazijn tabletten

1 reactie op “Afvallen met behulp van appelazijn tabletten

  1. Ook ik ben zo’n sukkel die weer niet de kilnee lettertjes las. Toen het produkt werd afgeleverd, ben ik gelukkig wel even alle brieven gaan lezen en zag toen ook tot mijn schrik dat ik er aan vast zat, Onmiddellijk gebeld met het tel.nr. en er werd gelukkig opgenomen, wel vreemde stem , via een soort computer of zo, maar die jongen zei dat hij alles zou blokkeren en nou 10 min kreeg ik inderdaad 2 mailtjes dat alles stopgezet was. Ik moest wel die potjes terugsturen, die mochten leeg terug. Moest dus nog 2 x € 7,= betalen voor de retourzending! Ik heb die arme jongen aan de tel. de volle laag gegeven , dat het geen stijl is om zo zaken te doen, maar het was denk ik een soort call-center dus hij kan er ook niks aan doen. Eigen schuld , dikke bult, ik had zelf beter moeten lezen. Nou ja, dat gebeurt me dus geen 2e keer meer. Enne, ik merk nada resultaat .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *