Afvallen met appelazijn

Extra kilo’s kwijtraken met appelazijn

Waarschijnlijk weet u dat appelazijn veelzijdig en erg gezond is. Maar wist u ook dat het ook een oud hulpmiddel is om mee af te vallen? 3 keer per dag, een half uur voor de maaltijd een appelazijn drankje nemen zal u helpen bij het afvallen.  Appelazijn biedt namelijk veel eigenschappen die het afvallen wat makkelijker voor u zullen maken;

 

 • Appelazijn verbetert de spijsvertering.

Wanneer u iets eet word het voedsel in het lichaam omgezet tot voedingsstoffen die het lichaam kan gebruiken (bijvoorbeeld voor energie). Appelazijn levert een positieve bijdrage aan dit proces en zorgt ervoor dat dit proces sneller gaat. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgebroken en de voedingsstoffen eerder opgenomen in het lichaam.

 

 • afvallen met appelazijnAppelazijn zorgt voor minder trek.

Bijna allemaal kennen we het wel, we willen afvallen en volgen daarom een dieet waarbij snoepen uit den boze is. Toch krijgen we na een poosje weer trek in wat lekkers en dan wordt het diëten ineens een stuk lastiger. Ook hierbij kan appelazijn u goed helpen. Appelazijn heeft namelijk ook invloed op de suikerspiegel. Wanneer de suikerspiegel laag is krijgt u namelijk de lekkere trek. Met appelazijn wordt het suikerspiegel zo beïnvloed dat de trek in wat lekkers minder wordt of zelfs wegblijft. Behalve de lekkere trek blijft ook het hongergevoel door het gebruik van appelazijn langer weg. 

 • Appelazijn bevordert de afbraak van vetten en koolhydraten.

Uit verschillende onderzoeken met testpersonen is ook gebleken dat appelazijn de afbraak van vetten en koolhydraten verbeterd. Wanneer u vet eet zal de appelazijn ervoor zorgen dat dit sneller wordt afgebroken. Ook het buikvet zal door de appelazijn sneller worden verbrand. Dit maakt appelazijn een gezonde en natuurlijke vetverbrander.

 

 • Appelazijn ontgift het lichaam.

Appelazijn reinigt onder andere de darmen zodat deze weer optimaal gaan werken.  Achtergeblevafslanken met appelazijnen stoffen  (bijvoorbeeld van voeding) die zich kunnen gaan ophopen, worden uit de darmen gespoeld.  Op deze manier kan appelazijn ook bijdragen aan het verbeteren van de stoelgang. Wanneer u begint met het nemen van appelazijn kan het door deze ontgiftende werking in het begin een laxerend effect hebben. Het ontgiften van het lichaam kan een zeer positief effect op uw gezondheid hebben. Het ontgiften van het lichaam wordt ook wel detoxen of ontslakken genoemd.

 

 • Appelazijn zorgt voor meer energie.

Doordat uw lichaam gereinigd wordt met appelazijn en de spijsvertering vlotter werkt zult u na enkele dagen merken dat u ook meer energie krijgt. Wanneer u meer energie heeft, is het erg waarschijnlijk dat u ook actiever wordt. Dit zal positieve gevolgen hebben voor de verbranding van calorieën.

 

Appelazijn zit in veel afslankproducten.

Zoals u kunt zien helpt appelazijn op veel manieren bij het afvallen. Er worden minder vetten opgenomen uit het voedsel, vet in het lichaam wordt afgebroken, en uw lichaam wordt gereinigd. Vanwege deze eigenschappen wordt appelazijn ook vaak verwerkt in afslankproducten zoals dieetpillen en afslankdrankjes.

Sneller afvallen.

Wanneer u begint met het nemen van appelazijn zult u waarschijnlijk een week al wat merken van het resultaat. U voelt zich misschien al wat actiever of misschien bent u zelfs al een paar pondjes kwijt! Dit verschilt echter wel per persoon. Voor een beter en sneller resultaat is het verstandig om ook te bewegen en eventueel te diëten. Op die manier zult u nog sneller afvallen. 

Welk soort appelazijn werkt het best voor het afvallen?

Wanneer u wilt afslanken met appelazijn komt u voor een keuze te staan.
Kiest u voor appelazijnpillen, capsules of kiest u voor de vloeibare variant?
De meest effectieve variant is de vloeibare variant, de troebele en onbewerkte appelazijn.
Wanneer appelazijn wordt bewerkt neemt de effectiviteit van het azijn af. De pillen en capsules bevatten vaak maar een kleine hoeveelheid appelazijn en zijn gemengd met andere stoffen. U kunt het best kiezen voor de troebele appelazijn. Deze is onder andere te koop bij de meeste biologische winkels.

 

 

2 Reacties op “Afvallen met appelazijn”

 1. Carine Detry zegt:

  Geachte,

  Kan ik met appelazijn ook buikvet verliezen? Dat is bij mij het belangrijkste. Ik ben ok wat gewicht betreft, 50 kg voor 1,50 m, maar heb toch nog steeds een buikje wat me enorm stoort.

  Dank voor uw antwoord.

  Carine Detry.

 2. danny zegt:

  hoe neem ik best vloeibaar appelazijn in? met een soeplepel? of uit een shotglass?

Reageren